Challenge matwork classopen leg rocker_sorthvid

Søndag 11. juni 2017

Kl. 9.30-10.30 med Sara

Få en workout ud over det sædvanlige!

Timen er åben for let øvede/øvede og du vil komme igennem hele måtterepertoiret fra Joseph Pilates. Rækkefølgen, øvelserne og teknikken er som videregivet gennem generationer fra 1920’erne til idag og som dokumenteret og beskrevet i “Return to Life”.

Denne time er også åben for instruktører fra alle retninger som har lyst til en god workout og en time med sved på panden. Du vil blive udfordret og få en forsmag på hvad det er, som vi arbejder hen i mod. Vi anbefaler, at du har grundkendskab til klassisk Pilates og ikke har skader eller skavanker.

Er du kunde hos os og i tvivl om det er noget for dig? Så spørg din instruktør eller skriv til os på info@pilatesb.dk.

Holdet undervises af Sara og du kan tilmelde dig via bookingsystemet. Timen koster 1 klip eller 165 kr – maks. 10 pladser – og er gratis for dig som har Fri Træning eller Fri Træning Måttehold.


Wunderfull Wunda chair!

Søndag 11. juni 2017

Kl. 10.30-12.30 med Sara

Få en workout ud over det sædvanlige! Kom og prøv kræfter med Wunda Chair og mærk, hvad den kan gøre for dig.

Vi afholder to træningstimer á 55 min, vi træner kun på denne fantastiske stol. Der er plads til 3 personer på hvert hold, som bliver niveau inddelt. Wunda Chair bliver også kaldt “home reformer” og er et fantastisk træningsredskab, som bidrager godt til din træning.

På stolen bliver fysikken udfordret, og du arbejder tungere end på Reformeren. Pulsen skal nok komme op, og du får en rigtig god all round workout af hele kroppen.

Pris pr hold: 2 klip eller 330 kr. Holdet undervises af Sara, og du kan tilmelde dig via bookingsystemet eller via email til info@pilatesb.dk.