Her finder du lidt praktisk information vedrørende studiet, træningen og alt det andet. Du er stadig velkommen til, at skrive til os på info@pilatesb.dk eller ringe til os for en snak eller yderligere spørgsmål. Hvis vi ikke tager telefonen, bedes du ligge en besked eller skrive en mail.

 

Hvordan kommer jeg igang med træningen?

– Vi anbefaler, at du enten starter med 5 gange på et Pilates Intro måttehold, eller 3 gange privat til introduktions pris. Hvis du er interesseret i, at deltage på Semi private hold i maskinerene, så skal du starte med 3 gange privat. Dette er for din sikkerheds skyld og for at sikre kvaliteten på holdene. Øvelserne i maskinerne kræver, at en instruktør står ved siden af dig hele tiden de første par gange, og det er ikke fysisk muligt med flere nye på en gang. Det er altid muligt, at få en gratis prøvetime på et måttehold, både i Yoga og Pilates før du bestemmer dig for, om du vil fortsætte eller ej. Det er også en fordel med 3 gange privat for dig som vil deltage på måttehold eller Tower Class. Her får du en god og personlig introduktion til metoden, øvelserne og udstyret.

 

Hvad skal jeg have på til træningen?

– Vi anbefaler behageligt træningstøj. Tøjet må gerne være tætsiddende, men du skal kunne bevæge dig frit i det. Vi har en politik om ingen sko i studiet, så du bedes enten have rene bare fødder, eller et par rene strømper på, så gør du din instruktør glad:)

 

Skal jeg selv have en måtte med?

– Nej, vi har alt træningsudstyr, som du skal bruge og sørger for, at det holdes rent og i god stand til den næste deltager.

 

Hvor ofte skal jeg træne Pilates?

– Vi anbefaler 2-3 gange om ugen, men 1 gang kan sagtens gøre det! Over 3 gange om ugen er sjældent nødvendigt.  Med klippekort systemet er det nemt for dig, at finde et tidspunkt og du kan gøre din træningen varieret og overkommelig i pris, ved at deltage på forskellige hold i løbet af ugen. Det kunne for eksempel være 1 gang om ugen på Semi Privat eller Duet i maskinerne, 1 gange på måttehold og så enten 1 gang privat Pilates eller Yoga. Der er mange muligheder, alt efter dit temperament, tid og behov, så tal med din instruktør om, hvordan en ugeplan kan se ud for dig!

 

Kan man gå i bad i studiet?

– Nej, vi har desværre ikke badefaciliteter i studiet i Kgs. Lyngby, men du kan klæde om og vi har skabe hvor du kan låse dine ting inde mens du træner.

 

Er der elevator?

– Studiet i Lyngby ligger i stueplan, så der er nem adgang for alle. Vi hjælper gerne med adgang for kørestole.

 

Hvor skal jeg stille barnevognen?

– Der er mulighed for at stille barnevognen i den lille have eller foran studiets indgang. Du kan se barnevognen fra hvor du træner og der er nem adgang.