babyfod_sorthvidPimmie_1_justeret sorthvid_3

Vi tilbyder et bredt udvalg af fødsels- og graviditetsrelateret træning. Der er hold for gravide, mor og baby og efterfødsel.

Fælles for holdene er, at der i træningen tages hensyn til svækkelsen af kroppen som følge af fødsel og graviditet. Træningen på disse hold tilrettelægges med fokus på de muskelgrupper, som belastes hårdest under en graviditet.

For tidspunkt og opstart, se holdplanen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, kontakt os venligst på info@pilatesb.dk eller ring på 45 87 06 48.

Privat træning:

Det er en stor ting at være gravid og vente et nyt barn, og det er lige stort hver gang, om det er din første eller fjerde baby. Hver enkelt graviditet kan være meget forskellig og din situation kan ændre sig hurtigt igennem forløbet. Nogen oplever stort set ingen gener, og andre er voldsomt besværet fra tidligt i graviditeten. Når du træner Pilates, holder du gang i kroppen, i blodomløbet, i musklerne og du styrker din kropsbevidsthed, hvilket er til stor gavn i en graviditet og under fødslen.

Hvis du ikke ønsker at deltage på et af vores målrettede hold, har du også muligheden for at træne Privat hos os. Vi har et tilbud om 30 min. Privattime, hvilket ofte er tilstrækkeligt som gravid og umiddelbart efter fødslen. Du er også meget velkommen til en hel times Privat træning, men de 30 min kan være nemmere at overskue i denne fase af dit liv. Privat træningen kan ligge på alle tider, og du kan booke direkte i vores bookingsystem. Du er meget velkommen til at skrive på info@pilatesb.dk – så kan vi lave et skræddersyet forløb til dig!

Holdtræning:

Pilates for gravide

Til dig, der er gravid og ønsker en sikker og god træning af hele kroppen. Dette giver dig en nemmere graviditet og fødsel samt en hurtigere genoptræning efterfølgende. 1 times Pilates, hvor der tages særligt hensyn til din graviditet i takt med, at maven bliver større. Der er et øget fokus på åndedræt og kropsholdning og dette vil hjælpe dig til en smertefri graviditet og en bedre fødsel. Vi anbefaler at du starter på et almindeligt Pilates hold lige så snart du planlægger at blive gravid og så rykker over på Pilates for gravide, når du føler dig for besværet til at være med på de andre hold. Vi træner hver torsdag kl. 16-17.

Pilates med baby

Holdet består af 1 times Pilates, hvor det er tilladt at tage baby med.  Baby inddrages i enkelte af øvelserne og der er plads til, at du ammer og pusler undervejs hvis nødvendigt. Der er særligt fokus på bækkenbund og mave, og der er primært fokus på mor. Du kan starte 5-8 uger efter fødslen, men vi anbefaler at du starter med vores efterfødselshold og så rykker over på dette hold bagefter. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold der passer bedst til dig, og om du kan være med, så skriv til os på info@pilatesb.dk og vi vil hjælpe dig på vej. Holdet ligger fredag kl. 11-12.

Efterfødselshold

Vi tilbyder dig og din baby lukkede efterfødselshold om formiddagen med god tid til både at få trænet selv og til snak og baby. Det anbefales at starte 5 -8 uger efter fødslen, afhængigt af den enkelte deltager. Fokus i træningen er på moderen og vi vil sørge for, at du får en god genoptræning efter din graviditet og fødsel og hendes baggrund gør, at du og baby er i trygge hænder. Hvis holdet ønsker det, kan der oprettes et forløb i direkte forlængelse, eller du kan rykke over på holdet Pilates med baby. Holdet ligger mandag kl. 10-11.30.

 

 

Priser

Pilates for gravide 8 gange 1295 kr.  Torsdag 16

Pilates med baby 10 klip 1195 kr.  Fredag 11-12

Efterfødselshold +5 uger  8 uger 1495 kr.  Mandag 10-11.30 / 11.30-13