TPS_Logo_web
Vi tilbyder uddannelse til The Pilates Standard instruktør i klassisk Pilates fra vores studio i Kgs. Lyngby. Sara Schytz er National Director for The Pilates Standard og uddanner nye instruktører.

Næste forløb starter op september 2017 hos Pilates B i Lyngby, Danmark – læs mere

på www.thepilatesstandard.eu/dk for detaljer i forløbet.

 

Har du spørgsmål til uddannelsen? Så skriv til os på sara@thepilatesstandard.eu.

 

 

 

 

The Pilates Standard

Comprehensive-frontpageThe Pilates Standard er en international anerkendt uddannelse i klassisk Pilates som er grundlagt af Petra Karlsson og Juliane Afram. Manden bag selve indholdet, strukturen, manualen og kvaliteten er Bob Liekens. Bob Liekens er i sin tid uddannet af Romana Kryzanowska i New York og er også manden bag Romana Pilates første uddannelses manual. Bob er født og opvokset i Belgien, men tog som ung til USA for at forfølge sin karriere
som balletdanser. Her mødte han Pilates og Romana og stod i lære hos hende i 3 år førend han blev instruktør og siden en af de bedste af, mest vellidte og anerkendte instruktører rundt omkring i verden. Bob Liekens er også dedikeret Yogi og dyrker også dette i dag.

 

tps_portrait_bobBob Liekens er en ydmyg og erfaren mand, som anerkender at Pilates er skabt af Joseph H Pilates og han sætter en stor ære i at videregive metoden i sin rene form med store krav til sine instruktører og Teacher Trainers. Der er løbende kvalitetskontrol af alle udbydere af The Pilates Standard uddannelsen og krav til, at alle uddannere er under løbende videreuddannelse og deltagere i årlige The Pilates Standard Teacher Trainer konference. Her bliver metoden, strukturen og undervisnings teknikken gennemgået og diskuteret og uddannere testet på viden og niveau. Dette er din garanti for, at du med The Pilates Standard modtager en uddannelse af høj faglig kvalitet, materialet er velgennemtestet og bearbejdet og din uddanner er professionel og veluddannet. The Pilates standard er godkendt af Pilates Forening Danmark og du bliver ved opstart af din uddannelse optaget direkte som studerende og efter endt uddannelse som Comprehensive studio Pilates instruktør.

“Turn your passion into your profession” – THE PILATES STANDARD!

 

Forløbet til The Pilates Standard Instruktør

matwork-frontpageHos The Pilates Standard får du hele uddannelsen fordelt over 6 del-kurser. Du vil blive uddannet både som hold instruktør og som personlig træner i alle apparater inkl. alle øvelser til måttetræning. Det betyder, at du får hele Pilates metoden i sin oprindelige og rene form godt ind under huden og så kan du selv vælge hvordan du vil bruge din nye viden fremad. Uddannelsen henvender sig både til dig som ønsker at have Pilates som profession, dig som allerede er underviser men gerne vil lære Pilates metoden lidt dybere og have den fulde forståelse for klassisk Pilates, til dig som er terapeut eller behandler og ønsker at have Pilates som endnu et redskab i din værktøjskasse, til dig som vil undervise på fritidsbasis et par gange om ugen eller til dig som blot er dybt passioneret omkring din egen træning og ønsker at have den fulde forståelse. Fælles for alle deltagere er, at du søger kvalitet, høj faglighed og gerne vil arbejde for at opnå disse kompetencer.

_MG_2449Alle starter med en Intro weekend hvor du allerede der lære de grundlæggende principper i Pilates og du lære nogle undervisnings redskaber som du kan gå ud og bruge direkte bagefter. På Intro kurset lærer du en struktur i din undervisningsform som gør det let og håndgribeligt at gå til. Du lære hvordan du nemt formidler bevægelse til andre og hvordan du systematisk kan vurdere, hvad hver enkelt person har brug for af rettelser og korrektioner for at få det mest optimale ud af træningen. Du vil også blive introduceret til filosofien bag Pilates metoden og The Pilates Standard uddannelsen.

På del 2 arbejder du videre med undervisningsteknikken og du får alle øvelser til at undervise en begynder/intro time. Der vil blive sat lidt flere krav til din teknik og du vil blive udfordret i takt med at du er klar til det. På del 3, 4 og 5 bliver du undervist i Ideal versionen af øvelserne, flere apparater og øvelser, vi forfiner på teknikken og dit sprog og cues vil langsomt blive mere og mere avanceret. Du vil også modtage undervisning i relevant anatomi, fysiologi og biomekanik og lære at undervise klienter med særlige behov og situationer. På del 6, som er sidste del af din uddannelse, vil du lære de sidste øvelser og hvordan du udfordre dine øvede klienter og andre instruktører.

Undervejs i forløbet vil du løbende modtage sparring, få kvalificeret og direkte brugbar feedback både fra underviser og de andre deltagere. På grund af den strukturerede og systematiske tilgang til læring, så vil du hele tiden føle at du magter opgaven selvom du til tider vil føle dig udfordret både på din egen indlæring og kropslige forståelse for øvelserne. Alt dette hjælper vi dig til at forstår og mestre i et behageligt og trykt læringsmiljø. Der vil være 3 delprøver inden den sidste prøvning, således at du er velforberedt når du skal op til den afsluttende prøve og ikke i tvivl om indholdet og forventningerne.

 

Lyder dette som noget for dig? Så kan du læse mere om os, organisationen og uddannelsen på The Pilates Standards officielle side på www.thepilatesstandard.eu. Hvis du ønsker at læse mere detaljeret om kursusindeholdet, datoer, priser og tilmelding, så kan du finde informationer på www.thepilatesstandard.eu/dk eller skriv til Sara på sara@thepilatesstandard.eu.