Vi tilbyder uddannelse til instruktør i klassisk Pilates fra vores studio i Kgs. Lyngby. Sara Schytz uddanner nye instruktører.

 

Har du spørgsmål til uddannelsen? Så skriv til os på sara@pilatesb.dk.

 

 

 

Forløbet til instruktør

Du vil blive uddannet både som hold instruktør og som personlig træner i alle apparater inkl. alle øvelser til måttetræning. Det betyder, at du får hele Pilates metoden i sin oprindelige og rene form godt ind under huden og så kan du selv vælge hvordan du vil bruge din nye viden fremad. Uddannelsen henvender sig både til dig som ønsker at have Pilates som profession, dig som allerede er underviser men gerne vil lære Pilates metoden lidt dybere og have den fulde forståelse for klassisk Pilates, til dig som er terapeut eller behandler og ønsker at have Pilates som endnu et redskab i din værktøjskasse, til dig som vil undervise på fritidsbasis et par gange om ugen eller til dig som blot er dybt passioneret omkring din egen træning og ønsker at have den fulde forståelse. Fælles for alle deltagere er, at du søger kvalitet, høj faglighed og gerne vil arbejde for at opnå disse kompetencer.

_MG_2449Alle starter med en Intro weekend hvor du allerede der lære de grundlæggende principper i Pilates og du lære nogle undervisnings redskaber som du kan gå ud og bruge direkte bagefter. På Intro kurset lærer du en struktur i din undervisningsform som gør det let og håndgribeligt at gå til. Du lære hvordan du nemt formidler bevægelse til andre og hvordan du systematisk kan vurdere, hvad hver enkelt person har brug for af rettelser og korrektioner for at få det mest optimale ud af træningen. Du vil også blive introduceret til filosofien bag Pilates metoden og klassisk Pilates.

Derefter arbejder du videre med undervisningsteknikken og du får alle øvelser til at undervise en begynder/intro time. Der vil blive sat lidt flere krav til din teknik og du vil blive udfordret i takt med at du er klar til det. Du vil også modtage undervisning i relevant anatomi, fysiologi og biomekanik og lære at undervise klienter med særlige behov og forskellige situationer.

Undervejs i forløbet vil du løbende modtage sparring, få kvalificeret og direkte brugbar feedback både fra underviser og de andre deltagere. På grund af den strukturerede og systematiske tilgang til læring, så vil du hele tiden føle at du magter opgaven selvom du til tider vil føle dig udfordret både på din egen indlæring og kropslige forståelse for øvelserne. Alt dette hjælper vi dig til at forstår og mestre i et behageligt og trygt læringsmiljø. Der vil være delprøver inden den sidste prøvning, således at du er velforberedt når du skal op til den afsluttende prøve og ikke er i tvivl om indholdet og forventningerne.

Lyder dette som noget for dig? Hvis du ønsker at læse mere detaljeret om kursusindeholdet, datoer, priser og tilmelding, så skriv til Sara på sara@pilatesb.dk.