Vores vision er, at skabe et studio med højt til loftet for dig som ønsker god og effektiv træning og et sted for dig der er instruktør og som søger inspiration i form af international workshops og daglig træning hos en erfaren og kvalificeret instruktør.

Vi velkommer alle – på tværs af baggrund og uddannelse og sætter glæden i høj sæde når der trænes. Hos os trænes der fokuseret og kontrolleret, og der er et hold for alle. Vi tilrettelægger den individuelle træning ud fra dine forudsætninger, ambitioner og krav. Du er velkommen, uanset om du er eliteatlet, har brug for genoptræning eller du blot ønsker at komme i gang med en mere aktiv hverdag.

Vi ligger vægt på ansvar, fokus, ærlighed og kvalitet, og undervisningen er klassisk Pilates. Vi er alle veluddannede og professionelle og går højt op i vores fag. Vi træner alle selv mange gange om ugen og finder stor glæde og velbehag ved det. Vi deltagere i diverse workshops, Master Classes og tager selv privat timer for at holde standarden. Denne glæde og evne til fordybelse ønsker vi at give videre til dig.

Vores passion er klassisk Pilates og det er det vi mestre til fulde. Vi går op i, at den oprindelige rækkefølge, rytme og flow fra Joseph H. Pilates bliver anerkendt og fulgt, øvelserne udføres korrekt i forhold til biomekanikken, åndedrættet er naturligt og der undervises med hjerte og hjerne.

Professionalisme, ærlighed, ansvar og tillid er det som er vigtigt for os når vi træner med dig.