Åbent hus – 9 års fødselsdag hos Pilates B

,
Åbenthus prøv Pilates i Lyngby

Kom til 9-års fødselsdag hos Pilates B – vi fejrer det med træning tilbud og grill

Pilates B fejrer fødselsdag torsdag d. 9. juni 2022 kl. 16-21.
For alle nye kunder er der mulighed for at prøve gratis 30 min privat træning i mellem kl. 16-18 eller Matwork holdet kl. 17-18.
Du kan booke din privat-træning eller plads på holdet ved at ringe på tlf. 45870648 eller sende en mail info@pilatesb.dk. Du kan også bruge linket til at booke holdet direkte her.
Privat timerne skal du booke via info@pilatesb.dk  – Skriv hvilken tid du ønsker i mellem kl. 16-18

POP-UP SHOP med 20%
Copenhagen Cartel kommer også forbi med hele deres Collection i nye og dejlige farver, her kan du få 20% på alt deres Swim / Active wear. i mellem kl. 14-19

Vi tænder grillen med de lækreste grøntsager med tilhørende drikkevarer fra kl. 18.
Vi glæder os til at se jer og til at råbe et stort hurra.

Pilates træner balance i krop, sind og bevidsthed

Hos Pilates B træner du klassisk Pilates, hvilket er en systematisk påvirkning af kroppen, som vil give dig gode resultater.
Du vil opleve at Pilates er et yderst effektivt og skånsomt redskab til både genoptræning og træning af kroppen. Du vil få en større kropsforståelse af både krop og sind.

Pilates B

I 2013 åbnede det første Pilates studio i Birkerød hovedgade, sidenhen åbnede endnu et studio i Lyngby i 2014, og i 2021 valgte Pilates B at flytte til de lækre lokaler på Lyngby Hovedgade 26.
Lyngby Hovedgade 26 indeholder både Pilates Studio, Pilates Clinic og Den Danske Pilatesskole.
Du har derfor mulighed både for at træne og genoptræne, få kiropraktiskbehandling og massage samt blive uddannet Pilates Instruktør. Sara Schytz, ejer og stifter, har sørget for at samle et fagligt professionelt team som kan tage hånd om dine individuelle behov.
Hos Pilates B har du mulighed for både at træne enkeltvis (privat), i små individuelle grupper (semi-privat) eller på hold (måttehold). Alt sammen hvor der er god tid til den enkelte.
Du kan læse mere om holdene her