At træne på forhånd giver mulighed for den optimale skioplevelse!

At træne på forhånd giver mulighed for den optimale skioplevelse!

Hele kroppen er i aktivitet under skiløb, derfor anbefaler Pilates B en grundig træning, inden løjperne udfordres.

En blog af Liselotte A. Gath

Høj sol over bjerget, fuld fart eller en forsigtig plov ned ad den blå løjpe, uanset hvilket niveau, der vælges, så er det en stor glæde at dyrke et aktivt ude-liv. Farten, vinden og de lækre sving er et set-up, mange ser frem til. Skiløb giver energi og glæde, som kan deles med andre, der også nyder livet på løjperne.

Få mest ud af din ferie

At skiløbet forbliver en positiv oplevelse, hænger nøje sammen med, om kroppen er klar til at blive udsat for de fysiske krav, som der stilles til den, når koordination, styrke og udholdenhed skal i spil mange timer om dagen.

Undskyldningerne kan stå i kø, når tanken om at træne til en skiferie dukker op, for det kræver både tid, penge og overskud at komme i den rette form.

Men det kan godt betale sig at tænke sig om og undersøge mulighederne for seriøs og grundig træning i god tid inden afrejse.

En stærk krop og færre skader hænger nøje sammen, det er fakta.

Selvfølgelig er der ingen garanti for at undgå ømme muskler eller skader, men at vælge at forberede kroppen på mange timers fysisk arbejde hver dag, skaber et overskud, der kan bruges i uforudsete situationer.

Pilates B opfordrer til at komme i gang nu!

Du kan, ved kontinuerlig træning i 4-5 uger før skiferien, opnå, at stå i længere tid, opleve at du bliver mindre træt, og at du har en øget styrke og udholdenhed, der kan være den afgørende faktor, hvis uheldet er ude.

At træne på forhånd giver dig mulighed for den optimale skioplevelse.

Kom skadefri hjem

Vigtigt er det, at du efter ferien kan fortsætte med at dyrke alle de former for motion eller sportsgrene, som du plejer. Det vil være ærgerligt, hvis det smukke forår, ikke kan nydes med løbesko på, med fødderne på eller i pedalerne, eller måske med en frisk tur på rulleski! Lad skiferien blive begyndelsen på resten af årets motion og ikke det modsatte.

Vi tilbyder vores Intropakke, som indeholder en grundig træning af balance, styrke, koordination og udholdenhed, så du kan klare skiløbet på bedste vis. Kom forbi eller læs mere her!

Så du er klar til at udfordre alle løjperne, der venter på dig.