Ayurvedisk massage

foto (10)Ayurvedisk massage

onsdag 20.08.14 kl. 10-18

Prøv en skøn form for massage og oplev kroppen den særlige følelse af de varmer olie. Denne form for massage er utrolig velværende og blid samtidig med, at du får løsenet spændinger i kroppen. Olien arbejdes ind i huden med bløde strøg og tryk langs musklerne. Ikke alle spændinger skal frigøres ved hårde tryk og træk.

Massagen udføres af Kathinka Søndergaard og GayaCph. Kathinka er også fast Yoga underviser hos Pilates B og du kan læse mere om hende her!

Du kan vælge imellem tre behandlinger.

 

SNEAK PEAK  30 min. – Her får du en forsmag på hvad Ayurvedisk massage er og dine hænder, arme, ben og fødder vil elsker dig for det!

HELKROPSBEHANDLING 60 min. – Den fulde nydelse og udbytte af Ayurvedisk energigivende masssage for hele kroppen. En rigtig god måde at starte op på og hele kroppen arbejdes igennem.

HELKROPSBEHANDLING 90 min. – Her er ingen undskyld for ikke at få slippet spændingerne og fornyet energi! 90 min ren velvære kun med fokus på dig. Hele kroppen masseres og der kan fokuseres på forskellige problem områder.

Trænger du til en gang massage mens sommeren går på held? Så skriv til os på info@pilatesb.dk for mere info eller bookning. Alle priser findes her!