Event: Pilates træning og Copenhagen Cartel POP-UP Shop

Event Copenhagen Cartel 30 december 2021

Event med Copenhagen Cartel X Pilates B Shop Torsdag d. 30. december kl. 9-12

Kig ind når de seje folk fra Copenhagen Cartel kommer forbi Pilates B med en lille pop-up shop med deres skønne badedragter og bikinier og ekstra træningstøj!

Vi har som altid deres active wear i genbrugsplast til salg – torsdag d 30. december 2021 kan du OGSÅ købe badetøj!

Croissanter, kaffe og Pilates Træning + 20% på Copenhagen Cartel

PROGRAM

kl. 9-10 Gratis Pilates Matwork træning (tilmeld dig her)

kl. 10-12 Croissanter og kaffe og Få 20% rabat på ALT Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartel laver træningstøj og badetøj af gamle fiskenet

“Vi er stolte af at arbejde sammen med samarbejdspartnere, der tror på – og lever efter – de samme værdier som Copenhagen Cartel, når det kommer til bæredygtig fremstilling og produktion indenfor tekstilindustrien.

Vi sikrer; At de arbejder dedikeret med at bruge de tilgængelige ressourcer effektivt, for at reducere miljømæssige konsekvenser, at de investerer i fornybar energi (f.eks. vind- og solenergi), og at affald og overskuds materialer håndteres og genanvendes med respekt for miljøet.

Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret indenfor Europa, eksempelvis Italien og Portugal.” – Citat fra Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartel er på en mission!

Copenhagen Cartels mission er at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugs mønstre ved at give rest- og spild ressourcer, som normalt anses som værdiløse, nyt liv og tilbyder en bred palette af bæredygtige produkter, der sætter mennesker og klima før profit. Læs mere om Copenhagen Cartel her! og besøg os på Lyngby Hovedgade 26C, Lyngby lørdag 25. september 2021.

Find os her!