Fødselforberedelse og Pilates for gravide i Birkerød!

Pimmie_3 fbPå tirsdag 16. april kl. 18 starter fødselsforberedelse hos Pilates B og der er stadig plads til dig.

Vi starter med træning, Pilates for gravide og slutter med en snak ud fra et oplæg. Oplæggene holdes skiftevis af pilatesinstruktør Sara Schytz, sundhedsplejerske Dorte Fischer og jordemoder Nana Speyer.

Vi starter hver gang med at træne, så du får brugt kroppen på den gode måde. Din læn og ryg vil elske dig for det! Når man er gravid, udsættes kroppen for store forandringer og belastninger. Dit tyngdepunkt ændre sig, og det er nu andre muskelgrupper end normalt som bliver belastet, samtidig med, at det bliver mere besværligt at bevæge sig. Disse gener kan minimeres ved at træne og bruge kroppen korrekt. Det er dette, som Pilates kan hjælpe dig med. Som gravid, er det vigtigt at vælge en træningsform, som ikke overlaster led og sener, da leddene bliver mere løse under en graviditet og derfor nemmere kommer ud i positioner som ikke er hensigtsmæssige for dig og din krop.

Efter Pilates træningen vil der være et forskelligt tema fra gang til gang. Temaerne handler både om dig og din krop, din fødsel, hvad venter der dig, følelserne, forventningerne og hvordan foregår fødslen ren praktisk? Bl.a. kommer jordemoder Nana Speyer og fortæller dig om, hvordan du kan  bruge åndedrættet fra Pilates træningen, til at komme igennem din fødsel, og hun viser dig de forskellige stillinger du kan bruge undervejs.

Hvis du har lyst til, at høre mere om holdet, så kan du læse lidt mere her og du kan se hvilke hold vi tilbyder dette forår her. For at booke holdet, kan du enten skrive en email til booking@pilatesb.dk eller udfylde booking formularen som du finder her.

For tilmelding til holdet, kan du sende en email til info@pilatesb.dk eller ringe til os på telefon 40 48 06 48. Vi svarer meget gerne på spørgsmål og hjælper dig med at finde det rigtige hold for dig.

Vi glæder os til at træne med dig!