Foot Fixer – lørdag 15. nov kl. 14-16.30

toe correctorRachel afholder 15. november  kl. 14-16.30 i studiet i Lyngby en workshop om fødder. Principperne er med udgangspunkt i Pilates og der gennemgås både klassiske og moderne øvelser. Om du har problemer med fødderne eller om du er interesseret i at vide lidt mere til din egen daglige træning og hverdag, så vil du få en masse ud af workshoppen. Workshoppen er åben for alle og du behøver ikke at have kendskab til Pilates for at kunne deltage. Workshoppen afholdes på engelsk og Rachel taler også tysk. Der er mulighed for at få oversat til dansk, hvis du føler dig usikker på sproget.

Dine fødder vil føles fantastiske efter denne workshop! Korrekt position i fødderne er vigtigt for kropsholdningen, det letter din gang og kan afhjælpe mange smerter i hofte og lænd.

Det koster 3 klip eller 395 kr. at deltage og der bliver serveret frugt, kaffe og te i studiet. Der er begrænset antal pladser og du kan tilmelde dig via bookingsystemet eller ved at skrive en mail med navn, adresse og telefonnummer til info@pilatesb.dk.

Læs mere på denne side!