“Fri Træning” i Birkerød og Lyngby!

, ,

_MG_2414

Det muligt at træne al det du vil, på alle hold hver måned til en fast pris hos Pilates B i vores lækre studier i Lyngby og Birkerød.

“Fri træning” kan bruges til al Yoga, Pilates måttehold, Pilates Tower Class og Pilates Semi Privat*. Det betyder at du kan træne al den gode klassiske Pilates i alle former kombineret med Yoga, når du vil og hvor du vil.

Hos Pilates B tilbyder vi den bedste træning med dygtige og veluddannede instruktører i klassisk Pilates og Yoga.

Vi tilbyder kvalitets træning på små hold – maks. 3-4 personer til Semi Privat (træning på fx. Reformer, Wunda Chair, Cadillac etc.), maks. 4-6 personer på vores Tower Class (25 min måtteøvelser efterfulgt af 30 min på Wall Units) og maks. 10-12 personer på vores måttehold i Pilates og Yoga.

Der er mere end 30 hold at vælge imellem hver uge, mandag til fredag og fra kl. 7 morgen til 21. aften. Der kommer yderliger hold på holdplanen i løbet af oktober måned, bl.a. onsdag aften i Birkerød og lørdag i Lyngby.

Det koster kun 1295 kr. pr. md. og du kan træne alt det du vil!

Køb det på “Fri træning”

Abonnementet “Fri træning” løber over 12 måneder og det er altid muligt at sige det op med et varsel på løbende måned samt 30 dage.

For yderligere information eller vejledning er du altid velkommen til at skrive til os på info@pilatesb.dk eller ringe til os i et af studierne. Lyngby 45870648 og Birkerød 45890648.

*For alle der ønsker at træne Semi Privat kræves det 3 intro timer til 1195 kr. for at kunne deltage på disse hold. Hvis du ikke har haft de 3 intro timer gælder kortet stadig til Yoga, Pilates måttehold og Pilates Tower Class.