Fri træning på abonnement

,

Det muligt, at træne al det du vil, på alle hold hver måned til en fast pris hos Pilates B i vores lækre studio i Lyngby.

“Fri træning” kan bruges til alle måttehold, Pilates Tower Class og Pilates Semi Privat*. Det betyder, at du kan træne al den gode klassiske Pilates i alle former når du vil og så ofte du vil. Vi har mange hold på planen hver dag – morgen og aften – på nær søndag.

Hos Pilates B tilbyder vi den bedste træning med dygtige og veluddannede instruktører i klassisk Pilates.

Vi tilbyder kvalitets træning på små hold – maks. 3-4 personer til Semi Privat (træning på fx. Reformer, Wunda Chair, Cadillac etc.), maks. 4-6 personer på vores Tower Class (15-25 min måtteøvelser efterfulgt af 30-40 min på Wall Units) og maks. 8 personer på vores måttehold i Pilates.

Det koster kun 1295 kr. pr. md. og du kan træne alt det du vil!

Køb det på “Fri træning”

Abonnementet “Fri træning” løber over 12 måneder og det er altid muligt at sige det op med et varsel på løbende måned samt 30 dage.

For yderligere information eller vejledning er du velkommen til at skrive til os på info@pilatesb.dk eller ringe til os i  Lyngby på 45870648.

*For alle der ønsker at træne Semi Privat kræves det 3 intro timer til 1195 kr. for at kunne deltage på disse hold. Hvis du ikke har haft de 3 intro timer gælder kortet stadig til Pilates måttehold og Pilates Tower Class og du har stadig mange hold at vælge imellem.