Giv et gavekort til træning i julegave

m og s fbGlæd en du holder af, med en trænings oplevelse ud og det sædvanlige og en indsigt i, hvad klassik Pilates og Yoga kan gøre for kroppen. Giv et gavekort til Pilates B i advent eller julegave!

Givet med kærlighed, er dette den perfekte julegave, til ham eller hende, som længe har ville i gang, døjer med smerter i ryg eller nakke, eller som har har et sportslig mål der skal opnås i 2014, men har brug for et blidt puf og opbakning.

Skriv på info@pilatesb.dk bestilling eller yderligere information.

 

Giv for eksempel:

5 klip til måttehold 695 kr.

3 gange privat time 1195  kr. – fast introduktions pris, et tilbud per person.

 

Pakkepris – Særlig julegavepris og en per modtager. Gælder frem til 20. dec 2014.

3 klip til måttehold 395 kr.

1 gang privat + 2 gange på måttehold 695 kr.

3 gange privat + 3 gange på Semi Privat hold 1845 kr.

 

Gavekortet kan derudover bruges til det lækre tøj og til produkterne fra KARMAMEJU, NO BALLS og MOSHI MOSHI MIND , som vi sælger i studiet.

Vi er begyndt, at forhandle det lækre danske mærke MOSHI MOSHI MIND! Kvaliteten er i top, det har et godt design og en god pasform. Kom gerne og prøv det hos os. Alt tøjet er designet både til aktivt brug og til et afslappet hverdagslook. Så hvis du som os, holder af at gå i bløde bukser og stadig se pæn ud, så vil du holde af dette mærke.

Vi føre stadig det populære tøj fra  NO BALLS og får løbende nye varer i studiet. Her er funktionalitet og kvalitet i fokus og tøjet kan bruges til de fleste sportsgrene. Bl.a. til mountainbike, løb, ski, golf, på vandet, Pilates, Yoga og en stille søndag i haven. Tøjet er lavet i økologisk bambus, og har sammen egenskab som du kender fra uld og silke.

NoBalls-Bamboo Gathered Long Sleeve Top - Dazzle Blue-nb34e0458 NoBalls-Bamboo Gathered Short Sleeve Top - -nb34c1257

Kom og prøv det eksklusive skiundertøj fra No Balls! Lavet i det blødeste, varmeisolerende og svedtransporterende bambus og med en teknisk performance pasform der gør, at tøjet bliver siddende hvor det skal under fysisk aktivitet! Fås i mange farver og typer.