Klassisk Pilates på små hold

_MG_2431

Dyrk klassisk Pilates og få en sund og stærk krop!

Pilates er en workout i et glidende flow som giver sved på panden. I Pilates træner du alle de bevægelser, som bevægeapparatet skal kunne på en sikker og fornuftig måde.

Pilates er funktionel træning med brug af din egen kropsvægt og det sikre dig en skadesfri og smertefri krop. Du får trænet din udholdenhed, styrke og stabilitet!

Pilates øger også din almene kondition og forbedre din respiration, og du vil opleve, at åndedrættet bliver udfordret igennem timen pga. de forskellige intervaller i intensiteten. Din fokus, kontrol og koncentration vil blive skærpet og tiden flyver afsted på en time!

Giv dig selv tid til, at lære Pilates at kende og nyd det når du mærker, at det hele spiller sammen og du kan avancere i øvelserne! Pilates handler ikke om at se ud eller om at være dygtig eller sej, men om at lære dig selv og din krop at kende, om at føle sig stærk i sig selv og om at kunne holde til hverdagen og alle de andre sjove ting der er at lave. Om det er klatring, Zumba, golf, kanotur, cykling, havearbejde eller at kunne gå og løbe en lang tur uden smerter.

“Efter 10 gange vil du føle en forskel, efter 20 gange vil du se en forskel og efter 30 gange, har du en ny krop” Joseph H. Pilates.

Vi træner på mange forskellige Pilates maskiner og på måtten og det er netop denne alsidighed i træningen, der gør det så effektivt!

For den ultimative træningsoplevelse kan du træne Privat eller Duet med en anden. Her er der fuld fokus på dig og alle dine små skævheder og svagheder vil blive korrigeret ind igennem træningen. Det er hårdt, men skønt at træne privat! Det handler kun om dig og er den bedste gave, du kan give dig selv eller en du holder af.

Vi har mere end 20 Pilates hold på planene, så der er også et hold for dig! Se holdplanen eller skriv til info@pilatesb.dk.

Hvis du ønsker, at oprette et lukket hold for dig og nogen du kender, så kontakt os gerne og vi vil gøres vores bedste for, at opfylde dine trænings ønsker!