Kom godt i gang hos Pilates B!

, , ,

Hvis du ikke allerede træner hos os og benytter dig af alle de forskellige hold såsom fx. Hatha Yoga, Semi Privat Pilates, Tower Class, Pilates åbent måttehold, Pilates Intro/Ideal/Challenge måttehold, Yin Yoga eller privat timer, så kan det måske være forvirrende, hvordan du kommer bedst i gang, og hvad de forskellige navne dækker over? Her får du en generel vejledning i, hvordan du kommer bedst i gang med din træning. Pilates er en træningsmetode, hvor detaljen i øvelserne og udøverens teknik har stor betydning for udbyttet, og det er også derfor, at en uddannelse som Pilates instruktør tager flere år, så vi kan videregive dette bedst mulig.

            

Er du helt ny hos Pilates B, og har du aldrig prøvet Pilates før, men har ingen skader eller skavanker, så skal du starte på det, der hedder Pilates Intro måttehold eller med 3 gange privat til intropris. På et Introhold er der både nye og gamle kunder, og navnet dækker over intensiteten i træningen. Her får du alle grundbegreberne og grundøvelserne på plads, inden du rykker videre på de andre hold. Snyd ikke dig selv for denne introduktion, selvom du føler dig stærk eller øvet – det giver dig den bedste indgang til klassisk Pilates.

Hvis du har skader, nye som gamle, som generer dig, så er du stadig velkommen på et Introhold, med mindre det er en meget ny skade, du er nyligt opereret, har stærke smerter eller bevægelser, som gør dig utilpas fx. efter et piskesmæld eller lign. I disse tilfælde, så anbefaler vi dig at starte med 3 gange privat til 1195 kr. – du betaler for 2 timer og får 1 gratis. Her er der tid til at gennemgå, hvilke øvelser der er gode og dårlige for dig, og vi modificerer træningen, hvor der er behov, så du får en god og sikker træning og en positiv oplevelse af det at bruge din krop igen. De 3 gange privat er også obligatorisk for at kunne deltage på vores Semi Private hold, hvor der trænes på alle de klassiske apparater. Dette sikrer, at alle får en god og tryg oplevelse af at træne Pilates hos os, og det giver dig en tiltro til, at du godt kan holde til det, samt at du mærker, at du bliver udfordret og forbedrer din fysik løbende.

Har du dyrket Pilates i længere tid, og er du godt bekendt med metoden og i god form, så kan du starte enten med Pilates åbent niveau eller Pilates Ideal måttehold. Vi anbefaler stadig, at du prøver et Introhold, men det er ikke et krav til dig inden første time. Dette er for, at vi lærer dig at kende, og at du lærer os at kende. Hvis du vil deltage på Tower class, så skal du træne 3-5 gange på et måttehold eller tage de 3 gange privat. For at deltage på Semi Privat, så skal du have de 3 gange privat, med mindre at du tidligere har trænet hos et andet anderkendt Pilatesstudie enten i Danmark eller udlandet i alle apparater. Henvend dig til os på mail eller telefon, hvis det er dig, og så finder vi en løsning.

Vil du have fuldt udbytte af din træning hver gang, og har du nogle stærke personlige mål? Så skal du træne privat med en af vores dygtige personlige trænere. Vi er alle højt uddannende og blandt de bedste inden for vores fag i Danmark. Vi kender til Pilates og har lange uddannelser bag os, så du er garanteret en god, effektiv og skånsom træning, og du vil lære, hvad original og klassisk Pilates egentlig er. Der er mange myter og fordomme – nogle påstår, at det er for hårdt for de fleste og ikke tager hensyn til den enkelte – vi siger, at det er direkte forkert, og disse udtalelser skyldes mangel på viden om Pilates metoden. Hos os risikerer du ikke at få den halve sandhed eller at betale mange penge for at træne hos en instruktør, som kun har taget et weekend kursus. Vi kan træne både dig, der kommer direkte fra den primære genoptræning og dig, der har ambitiøse mål om en skadefri ekstremsports præstation og alt derimellem.

Er du vild med Yoga, eller vil du gerne lære at blive det? Så er du meget velkommen til en gratis prøvetime i enten Hatha eller Yin Yoga i Birkerød. Yin Yoga er et rigtig godt supplement til al dynamisk sport og en travl og stresset hverdag. Yin Yoga er meget mere end træning og vores instruktør Kira er nok en af de bedste til at formidle dette! Du vil ikke fortryde en time hos hende, det garanterer vi. Hatha Yoga tager dig gennem alle de klassiske Yoga øvelser på en sikker og god måde. Du vil få en god træning med tid til fordybelse i øvelserne, hvor du bliver rettet i hver enkelt stilling af vores kompetente instruktør Lone.

Tower class er for dig, der godt kan lide måtteøvelserne, men også gerne vil have en lille smag af system Pilates og hvorfor Pilates kaldes for helkropstræning. Dette begreb bruges ofte som en kliche i flæng, hvilket er synd, men der er noget om snakken, og det vil du mærke på denne type hold. Vi følger stadig det klassiske system, og du starter med 25 minutters måtteøvelser til opvarmning efterfulgt af 30 minutters træning på Wall Units.

Semi Privat, Duet og Privat Pilates er samme systemtræning på alle de skønne apparater, og forskellen består blot i, hvor mange deltagere, der deltager ad gangen. Vi har aldrig mere end 4 personer i apparaterne ad gangen, og der trænes på Reformer, Cadillac, Wall Units, Chairs, Barrels og måtten. Grunden til maks. 4 deltagere er for hele tiden at kunne sikre dig en god træning med fuldt fokus på din teknik og detaljerne i øvelserne. På timen vil der være deltagere med forskelligt niveau og erfaring – vi er alle uddannede til at håndtere dette og give dig den bedste individuelle træning.

Derudover tilbyder vi forskellige specialhold såsom “Pilates for gravide”, “Pilates med baby”, “Teen Pilates”, “Børne Pilates” og særlige events og workshops.

For yderligere information eller vejledning, er du altid velkommen til at skrive til os på info@pilatesb.dk eller ringe til os i studiet i Lyngby på 45870648.