Massage hos Pilates B

,

foto (10)Vi tilbyder nu to forskellige slags massager hos Pilates B i Birkerød, så du har nu endnu flere muligheder for en fredag med selv forkælelse!

Vi har Ayurvedisk massage 9.10 og 04.12 og Fysioterapeutisk Massage 18.09, 02.10, 13.11 og 11.12

Ayurvedisk massage er en skøn form for massage og oplevelse af den helt særlige følelse af de varmer olie. Denne form for massage er utrolig velværende og blid samtidig med, at du får løsenet spændinger i kroppen. Olien arbejdes ind i huden med bløde strøg og tryk langs musklerne. Ikke alle spændinger i kroppen skal frigøres ved hårde tryk og træk.

Fysioterapeutisk massage er en kombination af forskellige massageteknikker som afspænder og lindrer dine muskler og led. Overordnet er der tale om en afslappende og afstressende wellnessmassage bestående af forskellige teknikker som blid strygning og udspænding, dybe cirkelbevægelser og massage af musklerne. Afhængig af dine behov, kan der i massagen indgå elementer af idrætsmassage, bindevævsmassage og akupressur.

Du kan læse mere om massage hos på Pilates B under Massage og booke din tid til forkælelse og velvære direkte på Book Massage. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@pilatesb.dk hvis du har nogen spørgsmål eller hvis der ikke er nogen tider som passer dig!