Massage til gravide, stress og skader

,
Massage til gravide, stress og skader

Massage til gravide

Skal du have massage, når du er gravid? Selvfølgelig skal du have massage når du er gravid! Som gravid står du med ømme fødder, ømme led, og en krop der arbejder på højtryk dagen lang. Den fantastiske tid kan også være hård, og det er derfor vigtigt, at du husker at pleje dig selv.  Så hvorfor massage er vigtigt for dig, vil der komme en forklaring på her.

Vidste du, at det er op til 80% af alle gravide, der får væskeophobning i kroppen, og at det oftest er værst i tredje trimester? Det kan f. eks komme i fødderne og fingrende, og da massage hjælper på cirkulationen, vil det have en hjælpende effekt på dette. Det kan også være, at du har hovedpine eller ondt i lysken, hvilket kan skyldes de mange hormoner kroppen producere. Her vil en massage med fokus på udspænding og stræk kunne virke.

Væsken kan også fordeles rundt gennem træning, og her tilbyder vi specifik træning til dig som gravid.

Hvis du synes det lyder spændende og tiltrængt for dig, eller din partner, så kontakt os.

Massage til stress

Hvad er stress? Det rammer da ikke mig, for jeg går på arbejde og husker ALLE de ting jeg skal nå.

Stress er et kedeligt emne, men vigtigt at være klog på! Det er ikke kun for enkelte mennesker men for alle. Det er dog vigtigt at sige, at du ikke behøver stress for at få massage. Da vi gennemgår meget i løbet af en enkelt dag eller uge, og vores krop skal bearbejde utroligt mange indtryk, så er det også vigtigt at komme ned i gear og få pusten her.

Men stress viser sig når du har mindst brug for det, og når du har allermest travlt, eller står overfor store udfordringer i dit liv. Det er din krops reaktion på ydre fysisk eller psykisk belastning, og til at få det ud af kroppen, foreslår vi en, helst flere omgange massage. Massage kan være fantastisk efter en enkelt gang, men det er oftest, at der skal flere sessioner til, for at opnå den ønskede effekt.

Du har sikkert hørt, at massage kan have en lindrende effekt på musklerne, men det samme gælder for sindet. Vi vil have fokus på kroppen som helhed, også hvis du har stress og skal have massage til at lindre det. Fokus vil være på ro og trygge rammer, med en berøring der skal få dig ned i gear.

Udover, at du kan blive masseret dig tættere på stress fri, kan du gøre det samme med træning. Træningen kan udløse endorfiner, som er glædes hormoner hos dig. Og en fantastisk træning i smukke og rolige omgivelser kan også hjælpe! Så ring eller skriv til os, og prøv en træning med en vores dygtige instruktører.

Massage til skader

Har du løbet, trænet eller ”bare” slået dig, så prøv med en massage. Når du slår dig, kan der forekomme blodansamling(er), skade(r) af muskelvævet, og meget andet og det er vigtigt at behandle.

Alt efter hvilken type skade du har, kan din massør hjælpe dig med at vurdere, hvilken  type massage og hvornår du skal have det. Massage har den virkning, at det starter healingprocessen og øger blodcirkulationen, så det friske blod kommer ud, og hjælper med at rense det skadede område. Og hvis det ikke er nok, kan det samtidigt virke smertedæmpende, og efter flere omgange, vil den samlede effekt, kunne bringe dig tættere på at være skades fri.

Har du mange eller stærke gener, kan du booke en forundersøgelse hos vores erfarne kiropraktor, og få en vurdering af den bedste behandling, til lige netop dig. Kiropraktoren kan enten yde den nødvendige behandling, eller guide til anden behandling i huset, som er massage eller træning.

Læs mere om os og vores behandlere her >

Du kan også læse mere om vores massage her >