Mini-klippekort og gavekort!

Slide1Da vi ved at en del af jer får besøg af store børn, familie og venner over julen, så har vi lavet et mini-klippekort så du kan tage dem med til træning. Du kan derfor frem til jul købe 3 klip til 399 kr. (Normal pris for et klip kun er 159 kr. og 10 klip koster 1.295 kr.)

Du kan bruge kortet under normale vilkår og til alle måttehold i Pilates og Yoga, Tower Classes, massage og events. Kortet gælder også til Semi Privat og Duet hvis du har haft dine tre intro timer til maskinerne.  Intro timerne koster kun 1.195 kr. for 3 gange privat. (Normalpris 580 kr. for en enkelt privattime og 5.120 kr. for 10).

 

Gavekort

Ved du at vi udsteder gavekort? Vi laver gavekortet på det som du ønsker! Så glæd en du holder af med en gave der luner helt frem til sommer. Du kan også købe mini klippekortet som et gavekort.

Vi får nye produkter fra Karmameju hjem i denne uge og har massere af træningstøj fra Moshi Moshi Mind og No Balls – så du kan købe en del af dine gaver hos os eller give et gavekort til at shoppe for.