Pilates B i Ringsted fortsætter som franchise med Mariane Ilsø

FANTASTISK! Vi er glade for at kunne fortælle, at Pilates B i Ringsted fortsætter med Marine Ilsø ved roret. Mariane bliver franchise tager af Pilates B i Ringsted og vi ser frem til et spændende samarbejde for klassisk Pilates i Danmark.

Tillykke til Mariane som nu bliver selvstændig studio ejer i Ringsted!

Du finder os fortsat på Haslevvej 13, 4100 Ringsted hos Aleris Hamlet.

Det betyder, at du kan fortsætte med din Pilates træning i Ringsted uden pauser. Tak til Aleris Hamlet i Ringsted for muligheden for at blive i de dejlige lokaler lidt endnu.

Vores afdeling i Ringsted bliver den første Pilates B franchise. Hvis du er interesseret i at blive franchisetager, så kontakt os for at høre nærmere.

Om Mariane Ilsø og Pilates B franchise

Mariane er en stærk team-player, fagligt dygtig, professionelt og en der bekymre sig og både kunder og kollegaer. Hun går op i detaljerne og er en sand fornøjelse at arbejde sammen med. Hun er en ener og går altid gerne lidt ekstra for fællesskabet og for at promovere hendes store passion – klassisk Pilates.

Vi tror på, at Mariane er det rette valg til at stå for denne del af forretningen. Blandt andet så er hun dedikeret til at yde god kundeservice og til at få alt til at fungere bedst muligt for dig som kunde hos os.

Pilates B Ringsted er et hyggeligt sted at træne i private og lækre lokaler. Du får den luksus, at vi kun tilbyder små hold med maksimum 4-8 personer afhængigt af hold typen. Derudover tilbydes der særlige hold for gravide, efterfødsel, Ryghold og vægtabshold. Vi tilbyder også privattimer og duet hvor du og en fast makker træner alene sammen.

Alle undervisere hos Pilates B er veluddannede og professionelle og du er får derfor et højt fagligt niveau og stor ekspertise når du kommer til træning hos os – om det er på hold eller privat giver vi dig en god og sikker træningsoplevelse.

Læs mere om Mariane under Om Os via dette link!

Hold og træning fremover

Fra fredag 1. marts 2019 holder vi åbent følgende dage og med denne holdplan:

Mandag kl. 10-11 – Pilates Ryghold
Mandag kl. 16-17 – Pilates Basic måttehold
Mandag kl. 17-18 – Mulighed for privattime i Pilates
Mandag kl. 18-19 – Pilates Semi Privat

Onsdag kl. 11-12 – Pilates Efterfødselshold
Onsdag kl. 12-13 – Mulighed for privattimer i Pilates
Onsdag kl. 13-14 – Øget fokus hold

Fredag kl. 8-12 – Mulighed for privattimer i Pilates

Kig forbi idag, onsdag 27. februar 2019 kl. 16-17 hvor vi holder afskedreception for Træningscenteret, Morten og Nicolai og byder velkommen og tillykke til Mariane!

Fremtidig kontakt og booking

Fremover, så skal der bookes træning i Ringsted via email til info@pilatesb.dk – indtil vi får oprettet en ny bookingenhed. Så skriv til os for at høre mere eller kig forbi! Du kan kontakte Pilates B på 45870648 eller skrive til os på ovenstående e-mail.