Pilates for mænd – hver onsdag i Kgs. Lyngby

,

Pilates Barrel WEB 72Træn Pilates for mænd! med Trevor

Pilates er oprindeligt en trænings metode, som er lavet af en mand for mænd. Metoden består af helheds-bevægelser og blev udviklet til boksere i årene fra 1920’erne og frem til Joseph Pilates død. Metoden er så komplet og kommer rundt om alle de bevægelser som kroppen skal kunne, så træningen står fint alene – både som eneste træningsform eller som fysisk træning til din primære sport.

På holdet Pilates for mænd! får du mulighed for at træne med en mandlig instruktør, der forstår mandekroppen til fulde og hvilke øvelser, der egner sig særligt til mænd, så du får endnu mere ud af din træning.

Onsdage i Kgs. Lyngby kl. 19-20
Start 2. marts 2016
Max 6 deltagere pr. gang

 

Trevor er en mand der kan sit kram og ved hvad han taler om. Han har undTrevorervist i klassisk Pilates i ca. 10 år, bl.a. i London, hvor han også tidligere med succes har haft rene mandehold. Trevor er en dygtig underviser og en meget behagelig person, så du vil få en god oplevelse og en effektiv træning.

Timen tilpasses efter deltagernes niveau fra gang til gang. Tilmelding foregår via bookingsystemet, og holdet koster 2 klip per gang. Der trænes både på måtte og på apparater. Hvis du har abonnementet fri træning til 1295,- pr. måned kan det også bruges til dette hold. Du skal have haft minimum 5 timer på et Pilates Intro hold eller 3 privat timer for at kunne deltage.

josef side refm og s fb_MG_2462

Køb dit klippekort her Køb klippekort – eller skriv til os på info@pilatesb.dk for yderligere information eller spørgsmål.