Pilatesinstruktør? Hvordan bliver du det?

Mange veje fører til Rom og vejen til Pilatesinstruktør er ingen undtagelse.

Der findes en masse forskellige tilbud på markedet til at blive Pilatesinstruktør. Nogle vare enkelte weekends og så er der et 2,5 årigt forløb hos Den Danske Pilatesskole. Dine jobmuligheder bagefter afhænger selvfølgelig af, hvilken uddannelse du har taget. Mange steder er det fint nok, med en kort uddannelse, men hvis du vil arbejde professionelt med træning og genoptræning som vi gør hos Pilates B, så anbefaler vi, at du tager hele vejen.

Den Danske Pilatesskole

Den Danske Pilatesskole er startet i 2018 af Sara som også er ejer og stifter af Pilates B Studio, Clinic og Shop i Lyngby. Visionen med Skolen er, at lave en lidt bredere og dybere uddannelse end der ellers er på markedet. Egentlig, at lave den uddannelse Sara selv søgte da hun tog sin uddannelse til instruktør i klassisk Pilates.

Uddannelsen handler om meget mere end Pilates, men omdrejningspunktet er Pilatesmetoden i sin rene form. Grundtanken er, at alle som arbejder med Pilates, bør kende til metoden i sin originale form. Hvad du ønsker at bruge din viden til, det er helt op til dig. På Den Danske Pilatesskole bliver du klædt på til at arbejde med træning, bevægelse og Pilates både til almindelige træning og som genoptræning.

Underviserne på skolen er alle professionelle og erfarne fagfolk indenfor træning, sundhed og behandling. Blandt andet underviser kiropraktor Jens Jacobsen i anatomi, fysiologi og biomekanik. Jens har tidligere undervist på Syd Dansk Universitetscenter så han er bestemt værd at lytte til.

Læs mere om vores Pilates uddannelse her

Kurser rundt omkring i Danmark

Udover den lange uddannelse, så tilbyder Den Danske Pilatesskole også korte kurser i Matwork og Reformer rundt omkring i Danmark.

“Det er første gang at vi tager ud med skolen” fortæller Sara Schytz, “men vi glæder os til at komme ud med Pilates. Indtil videre, så har klassisk Pilates primært været noget der tilbydes i og omkring Københavnsområdet. Det betyder lang rejsetid for folk fra Fyn og Jylland. Derfor har vi planlagt en række kurser i Næstved, Nyborg, Århus og Herning og vi ville meget gerne besøge Odense og Aalborg også på et tidspunkt.”

Program 2022

Hvis du har lyst til at være med på et kursus så kan du se programmet her:

Matwork kursus

Fredag 21. januar kl. 15-18 i Nyborg, Kiropraktorhuset Gammel Toldbod

Lørdag 22. januar kl. 14-17 i Århus, Rygcenter Banegårdspladsen

Fredag 28. januar kl. 15-18 i Næstved, Næsteved Rygcenter

 

Reformer kursus

Søndag 6. februar kl. 14-17 i Nyborg, Kiropraktorhuset Gammel Toldbod

Tirsdag 8. februar kl. 17.30-20.30 i Herning, Rygcenter Midtvest

 

Uddannelse til Pilatesinstruktør

Opstart Marts 2022 i Lyngby, Den Danske Pilatesskole

 

International Pilates Workshop i Danmark

20.-22. maj 2022 i Lyngby, Pilates B Workshops