Studiejob – søger ny medarbejder

, ,
studiejob pilates b lyngby receptionist some marketingstuderende

✨Studentermedhjælper til SoMe, grafik, blogindlæg og reception Pilates B – Lyngby✨

Alle kan føle sig trygge og godt tilpas hos os – om det er til træning, behandling eller et besøg i shoppen. Vi går op i høj faglighed og kvalitet. Vi sætter stor pris på korte beslutningsveje, stort initiativ, passion og fleksibilitet samt muligheden for at tænke i nye baner. Gælder det også dig?
Pilates B består af Pilates B Studio med Pilates og yoga, Pilates B Clinic med kiropraktor, læge og massør og Pilates B Shop med bæredygtigt, økologisk og dansk træningstøj.

Arbejdet og dine udviklingsmuligheder⚡️

Arbejdsområderne er alsidige med et primært fokus på god service og at de daglige administrative funktioner fungerer i hverdagen. Det drejer sig om receptions-, administrative- og diverse markedsføringsopgaver efter kompetencer og erfaring.
Du bliver en del af et team, der består både af 4 instruktører i Pilates og Yoga, 1 kiropraktor, 2 massør, 1 receptions- og salgsansvarlig samt 1 anden studentermedhjælper. Desuden er der ad hoc tilknyttet specialister. Du vil indgå i et tæt samarbejde med ejeren og medhjælpere og referere i dagligdagen til vores salgsansvarlig.
De administrative og kunderelaterede opgaver består i at holde styr på kalendere og aftaler, booking af kunder, salg, kundepleje, besvare e-mails og telefonopkald, samt ad hoc-opgaver i receptionen og butikken. Alt efter dine kompetencer og tid kan jobbet udvides med flere funktioner.
Der vil være praktiske opgaver forbundet med jobbet. Det er bl.a. klargøring af studioet og lettere rengøring og at sørge for, at alt fremstår indbydende og ryddeligt.
Kommunikations- og markedsføringsopgaverne hos Pilates B består primært af opslag på diverse sociale medier, blogindlæg, annoncering og udsendelse af vores månedlige nyhedsbrev.
Hos os har du mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning med kort vej fra idé til handling.

Om dig⚡️

Gennem dit engagement, din professionelle opførsel og dine kommunikationsevner skaber du gode relationer til kunder og kollegaer. Vi lægger stor vægt på dig som person, hvor vi vil sætte pris på din varme, energi og lyst til at påvirke arbejdet og tænke i nye baner. Det er dig, der selvstændigt griber idéer og opgaver, tænker dem til ende og følger dem hele vejen til dørs.
Vi er engagerede, positive og fagligt kompetente kollegaer, der arbejder som et team, og vi forventer, at du har lyst til at være en del af dette fællesskab. Du vil opleve en travl og innovativ atmosfære i en virksomhed, der er i konstant udvikling og hurtigt tilpasser sig nye krav og forventninger.
Hvis du kan genkende dig selv i vores beskrivelse og vores måde at arbejde på, venter der dig en spændende mulighed hos Pilates B.

Kvalifikationer⚡️

Godt kendskab til Office-pakken og dertilhørende programmer i Windows
Kunne anvende diverse redigeringsværktøjer og programmer
Du skal kunne skrive og tale engelsk uden problemer
Have et afslappet forhold til salg og ser det som en naturlig del af din hverdag
Uddannelsesmæssig baggrund eller studieretning er ikke så vigtig, men kan være kontor-, receptionist- eller sekretæruddannelse, journaliststuderende eller anden relevant uddannelse for jobbet.

Øvrigt⚡️

Ansættelsesform 12-16 timer ugentlig med mulighed for mere i ferier og ved workshops
Arbejdstiden forventes at være mandag kl. 16-20, onsdag kl. 16-20, lørdag 10-14
Tiltrædelse: Ifølge aftale, men gerne 1. september 2022
Løn efter kvalifikationer, men følger standard for studentermedhjælper jobs
Ansøgning og kontaktoplysninger
Hvis du er nysgerrig efter at få mere at vide om os, eller har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Jacobsen på jens@pilatesb.dk eller telefon 40 63 09 14.
Send din ansøgning til “info@pilatesb.dk” hurtigst muligt. Fra 19. aug. 2022 inviterer vi løbende ansøgere til samtaler, som de kommer ind.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Pilates B – Lyngby Hovedgade 26C – 2800 Kgs. Lyngby – www.pilatesb.dk

Lidt om Pilates B⚡️

Ved at kombinere klassisk Pilates med en klinikenhed har vi skabt et stærkt team til at diagnosticere, behandle og træne/genoptræne. Vi sætter altid kunden i fokus og går højt op i en personlig og professionel tilgang til mennesker. Vi er anerkendt i branchen og går op i høj faglighed, service og kvalitet. Hos Pilates B vil vi gerne give mennesker et bedre og sundere liv gennem korrekt træning af kroppen. Professionalisme, ærlighed, ansvar og tillid er gennemgående i alt hvad vi laver. Pilates B er uddannelsessted for Pilates instruktører, der uddanner sig eller søger inspiration i form af internationale workshops og daglig træning hos en kvalificeret instruktør gennem Den Danske Pilatesskole.