The Pilates Standard Intro Matwork kursus 25-26 feb 2017!

Pilates Intro Matwork

25.-26. feb kl. 9-17

 med Sara Schytz

pris 4000 d.kr.

 

Så er det tid til endnu et kursus i Intro Matwork hos Pilates B med The Pilates Standard. Det er nu 3. år i træk, at vi afholder uddannelse i klassisk Pilates som de eneste i Danmark!

The Pilates Standard er din garanti for, at du vælger en autentisk og internationalt anderkendt Pilates uddannelse. Materialet og uddannelsen er udarbejdet og grundlagt af Petra Karlsson og Bob Liekens – manden der skrev den første manual til brug til undervisning af nye instruktører tilbage i 1980erne i New York, USA.

Derfor får du hos os, et gennemarbejdet og professionelt materiale hvor den originale Pilates metode er bevaret og videregiv
et. Som ved alle uddannelses typer og retninger, så er det vigtigt at kende de originale metoder og filosofier for at kunne bruge det korrekt og bredest muligt.

På denne kursus weekend bliver du bl.a. indført i, hvad klassisk Pilates egentlig er og hvad det kan. Du lære at de mest basale øvelser at kende og du vil efter weekenden, føle dig godt klædt på til, at undervise. Undervisnings teknikken og -redskaberne bliver indøvet systematisk så vi sikre, at alle har forstået det og kan håndværket. Du lære de 6 Pilates principper at kende og hvordan du kan bruge dem i din forståelse af træningen. Strukturen og opbygningen af en trænings session bliver tydelig gjort og forklaret. Du vil lære hvordan du modificere og tilpasser øvelser til forskellige mennesker med forskellige behov.

Dette kursus kan stå alene og det er også adgangskurset for at kunne deltage på den fulde uddannelse til Pilates instruktør som starter en gang årligt, næste gang 19. maj 2017.

 

Læs mere på The Pilates Standards hjemmeside www.thepilatesstandard.eu/dk eller skriv på sara@thepilatesstandard.eu for yderligere information.