Træn måttehold på abonnement hos os!

, , ,

m og s fbNu åbner vi op for muligheden for, at du kan træne alt det du vil på alle vores lækre måttehold i Pilates og Yoga i studiet i Lyngby! Hver eneste måned for kun 795 kr. pr. md. Bestil dit abonnement her og tilmeld dig hold med det samme.

Det er muligt at træne alt det du vil, på alle hold hver måned til en fast pris hos Pilates B i vores lækre studie i bondebyen i Lyngby.

“Fri træning – måttehold” kan bruges til alle Yoga og Pilates måttehold. Det betyder, at du kan træne al den gode Pilates kombineret med Yoga, når du vil.

Hos Pilates B tilbyder vi den bedste træning med dygtige og veluddannede instruktører i klassisk Pilates og Yoga.

Vi tilbyder kvalitetstræning på små hold – maks. 3-4 personer til Semi Privat (træning på fx. Reformer, Wunda Chair, Cadillac etc.), maks. 4-6 personer på vores Tower Class (25 min. måtteøvelser efterfulgt af 30 min på Wall Units) og maks. 10-12 personer på vores måttehold i Pilates og Yoga.

Der er mere end 20 hold at vælge imellem hver uge, mandag til lørdag og fra kl. 7 morgen til 21. aften.

Det koster kun 795 kr. pr. md. og du kan træne alt det du vil!

Abonnementet “Fri træning” løber over 12 måneder, og det er altid muligt at sige det op med et varsel på løbende måned samt 30 dage.

For yderligere information eller vejledning er du altid velkommen til at skrive til os på info@pilatesb.dk eller ringe til os i studiet 45870648.