Veloverstået workshop med Shari Berkowitz

Shari and Dorthe, reformer

I weekenden 8.-10. November 2013 afholdte Pilates B en workshop for instruktører fra Danmark og Europa, med mentor og Teacher Trainer Shari Berkowitz fra New York.

Workshoppen forløb godt, og en del af den, var også åben for de daglige kunder. Shari Berkowitz er en af de bedste af slagsen, motiverende og inspirende og med en viden ud over det sædvanlige.

Shari bruger til dagligt en stor del af sin tid på at skrive artikler omkring Pilates og biomekanik, ud over, at hun underviser sine faste

kunder på Manhattan og rejser rundt i verden for at give disse workshops og videre uddannelse af Pilates instruktører.

DSC_0523Fredagen startede med sved på panden og rigeligt med udfordringer i form af  Semi Privat og Privat timer med Shari efterfulgt af en Master Class, Advanced Reformer On The Mat.

Lørdag morgen blev der varmet op med  en Master Class med Magic Circle hvorefter de teoretiske workshops startede. Bl.a. “Shoulder Girdle – A Delicate Balance” og “Pilates and Pregnancy”. Om aftenen, gik en håndfuld af deltagerne ud og spiste med Shari i Birkerød. Dette var en god mulighed for, at få talt med kollegaer og få udvekslet erfaring.

Workshoppen blev afsluttet om søndagen med Wunderful Wunda Chair og hvordan man kan bruge den fantastiske Spine Corrector en hel time i træk. Alt i alt, en oplysende og motiverende weekend i godt selskab!

 

Hvis du ikke nåede, at deltage, så har du muligheden igen i efteråret 2014!

Følg med på hjemmesiden og facebooke, eller tilmeld dig vores Nyhedsbrev for mere info omkring fremtidige workshops.