Vi har løsningen til den tørre vinterhud med produkter fra ECOOKING!

,

Vi har løsningen til den tørre vinterhud med produkter fra ECOOKING!

Døjer du også med at huden strammer lidt her i vintersæsonen? Så har vi løsningen til dig, da du nu kan købe de lækre produkter fra ECOOKING her hos os.

Til ansigtet

Prøv ECOOKING’s fugt serum. Et serum til alle aldre og hudtyper, der giver din hud et fugtboost og er fyldt med fugtgivende ingredienser. Fugt Serum gennemfugter din hud uden at fedte. Dette kan dog ikke erstatte en dagcreme. Brug dem derfor i en smuk kombination som en del af din morgenrutine. Begge dele kan købes i Pilates B shoppen.
Derudover sælger vi ECOOKING’s skønne 100% naturlige Lib balm med mandel og arganolie, der afhjælper de sprukne vinterlæber.

Til kroppen

Forkæl dig selv, dine sanser og din vinterhud efter badet og smør dig ind i ECOOKING bodyolie. Husk at brug Olien inden du tørrer dig, da vandet hjælper olien med at trænge hurtigere og bedre ind. Vidste du, at olien også kan bruges til barbering, makeupfjerner, massage olie og meget meget mere.
Hvis du endnu ikke har har købt ECOOKING “alt i en balm” er tiden inde.
“Alt i en Balm” er et multiprodukt, der er ekstremt fugtgivende og samtidig beroligende med ingredienser som Delisens, der afhjælper klør og svie, og Xpertmoist der er ekstremt fugtgivende og genopbygger selv den tørreste hud.